Stefan Laffranchi

Föreläsaren som lever som han lär

Stefan Laffranchi är en av få föreläsare som har erfarenhet av att som företagsledare förändra verksamheter framgångsrikt.

Med en utbildning i nationalekonomi och psykologi har Stefan Laffranchi bland annat haft chefsbefattningar på en rad bolag såsom 7-eleven, Unilever, Telenor och senast som VD på Sibylla där han vände skutan med flerårig negativ utveckling till plus 12 % varje år.

Ett citat Stefan länge har använt sig utav är ”Skepp ligger trygga i hamn men det var de inte byggda för” och på samma sätt ser Stefan livets hela resa. Vi är inte byggda för att ligga trygga i hamn utan för att upptäcka och lära oss nya saker hela tiden, på samma sätt som när man var ung. Vi är byggda för att lämna våra Komfortzoner men någonstans har vi gått ifrån att Leva till att Existera. Samtliga föreläsningar fungerar som ögonöppnare för alla som vill släppa på bromsen och hitta tillbaka till den sanna glädjen, passionen men också viljan att nå sina mål. Så länge Stefan kan minnas har han alltid gillat utmaningar oavsett område och knepet har varit att jobba med Vilja, Mod, Uthållighet och Rätt mental inställning. Hanterar man dessa delar på rätt sätt kan ALLA nå sina mål.

Stefan Laffranchi är något så ovanligt som en person som fungerar lika bra som rådgivare i ledningsgruppen som till inspiratör för hundratals på stor-kickoff!

Denna föreläsare kan ni boka genom vårt systerbolag Diploma Talarförmedling. Är du däremot intresserad av onlineutbildningar finner du hela utbudet på Diploma Utbildning.

Samtliga föredrag
Våga vara bäst!
Föreläser om

Motivation

Mål

Rädslor

Vinnande attityd

Våga begå misstag

Visa fler...
Föreläsare Stefan Laffranchi