Om Föredrag.se

Föredrag.se är en helt ny världsunik tjänst, kortfattat är Föredrag.se utbildningsbranschens motsvarighet till Spotify. Vi samlar de allra bästa talarna inom sitt gebit såsom försäljning, marknadsföring, motivation, hälsa, entreprenörskap, personlig utveckling för att nämna några. Hos Föredrag.se har du alltid tillgång till det populäraste utbudet, inspirerande kunskap och massvis med arbetsrelaterad glädje.

Vår mission

Vår mission är att förmedla kunskap i Sverige genom att göra den lättillgänglig, lustfylld, prisvärd och på användarens villkor.

Vår vision

Vår vision är att vara den aktör som kompetensutvecklar flest personer i Sverige.

Varför finns Föredrag.se?

Vi tror att de allra flesta människor vill växa och utvecklas, vi tror också att de allra flesta vill bli bättre inom sitt område och skälet till att man inte utvecklas är nog inte bristen på vilja utan mer att man faktiskt inte vet ”vad” som skall göras, man är heller inte säker på ”hur” det skall göras.

Föredrag.se är en tjänst som hjälper människor med just ”vad som skall göras och hur det skall göras” och det här gör vi genom att strömma lustfylld kunskap på användarens villkor, vi vill ge våra användare möjlighet att själv utvecklas och till sin hjälp har dem de absolut bästa föreläsarna till sitt förfogande. Vem som helst ska kunna göra sig till en av de mest eftertraktade på den Svenska arbetsmarknaden, vem som helst skall kunna gå från att vara frågande inom sitt område till vetande inom sitt område.

Vi vill helt enkelt skapa Sveriges vassaste medarbetare.

Så fungerar Föredrag.se

Föredrag.se delar sina intäkter med de talare som finns med på Föredrag.se 50/50. Föreläsaren kan välja att själv behålla sina intäkter eller att skicka pengarna till välgörande ändamål. Föreläsaren har inga utgifter för att vara med på Föredrag.se utan Föredrag.se står för alla omkostnader med filmning och teknik samt förser talarna med regelbunden statistik och information om hur verksamheten utvecklas.

Föredrag.se söker talare

Föredrag.se söker talare, utbildare, experter, forskare och inspiratörer som är kunniga, seniora och duktiga på att förmedla kunskap inom sina specialområden. Om du vill göra Sverige bättre uppskattar vi på Föredrag.se om du vill ta kontakt med oss så att vi kan berätta mer om hur vi fungerar. Föredrag.se är måna om föreläsningarnas kvalitet och budskapens korrekthet.

Vill du hjälpa till och göra Sverige bättre?

Föredrag.se söker trevliga drivna människor som kan hjälpa till att sprida Föredrag.se till fler kunder. Om du kan tänka dig att arbeta som säljare av en av Sveriges nyttigaste och mest inspirerande tjänster ser vi gärna att du hör av dig till oss på Föredrag.se. Vi söker människor över hela Sverige och erbjuder attraktiva villkor.

Klicka här för att skicka en jobbansökan.

Kontakt

1. Se om du finner svaret på din fråga i vår support.
2. Kontakta din kontaktperson på Föredrag.se.
3. Kontakta vår kundtjänst: 08-519 42 800

Kontaktuppgifter

Föredrag.se
Hantverkargatan 30
112 21 STOCKHOLM
Org. nr 556900-2842

Besöksadress

Hantverkargatan 52
112 31 STOCKHOLM
Org. nr 556900-2842

Stefan Laffranchi - VD