Maria Engström-Eriksson

Jag leder Hjärna

Maria Engström-Eriksson föreläser om hjärnan, ledarskap, medarbetarskap och hur de tre kan kombineras för att nå maximal tillväxt och utveckling. Hur vi omsätter hjärnforskningens insikter till ledarskapets vardag.

Med mer än tjugo års erfarenhet och en solid förståelse för affärer, tillväxt, ledarskap och företagande adderar hon neuroscience, NLP och coaching för att hjälpa företag och individer att bryta Lagomkurvan.

Maria har en bakgrund från Ericsson, Ahrens tillväxtkonsulter och driver sedan 2004 konsultbolaget Matheva. Hon har jobbat med företag i de flesta branscher och i de flesta storlekar och brinner för att omsätta visioner och strategier till verklighet. Att skapa strategier som fortplantar sig till händerna på människorna. Från Hjärnan, via Hjärtat till Hjöra. 2012 kom hon ut med boken "Jag leder Hjärna – varför det blir som det blir och hur det blir som du vill.

I hennes föredrag får du förståelse för hur din hjärna bidrar både till att hjälpa och stjälpa dig, och hur du kan göra för att få ut det bästa av både din egna och andras.

Samtliga föredrag
Jag pratar Hjärna - Kommunikation som gör skillnad
Jag samarbetar Hjärna - tillit som konkurrensfördel
Jag presterar Hjärna - enkelt, effektivt, elegant i förändring
Jag vinner Hjärna - visioner med egna ben
Föreläser om

Effektivitet

Förändring

Hjärna

Kommunikation

Ledarskap

Visa fler...
Föreläsare Maria Engström-Eriksson