Daniel Tornberg

Advokat specialiserad på marknadsrätt

Daniel Tornberg är en av Sveriges ledande advokater inom marknadsrätt. Han är idag delägare/VD för Advokatfirman MarLaw, som är Sveriges enda advokatbyrå som arbetar uteslutande med marknadsrätt och dess anslutande områden. Som ett av Sveriges mest anlitade ombud i marknadsrättsliga tvistemål samt med erfarenhet av processer i Högsta Domstolen och EU-domstolen, så är det få som är så bevandrade i den moderna marknads- och immaterialrätten som Daniel. Daniel är också författare till handböckerna Medierätt 2 – Marknadsrätt och Medierätt 3 – Upphovsrätt.

Utöver sitt arbete som advokat så är Daniel en flitig föreläsare på universitet, högskolor, organisationer och företag och uppskattas för sin praktiska och pedagogiska metodik. Daniel undervisar också reklambranschen i VARU- Vidareutbildning Ansvarig Reklamutgivare, för Sveriges Kommunikationsbyråers räkning.

Målet med Daniels föreläsningar är att deltagarna ska få en övergripande och lättillgänglig förståelse för modern immaterialrätt och marknadsrätt.

Samtliga föredrag
Marknadsrätt - Del 1 - Grunder
Marknadsrätt - Del 2 - Ansvarssystem
Upphovsrättens grunder
Föreläser om

Juridik

Marknadsföringslagen

Marknadsrätt

Upphovsrätt

Upphovsrättslagen

Visa fler...
Föreläsare Daniel Tornberg