Tommy Deogan

En stark föreläsare som gjort en tuff personlig resa

Tommy Deogan växte upp under tuffa förhållanden i en förort till Stockholm. Redan tidigt kom han i kontakt med droger. Tommy såg upp till sin respekterade bror Tony som var kriminell, huligan och som alltid levde på gränsen. Trots att brodern Tonys vardag präglades av våld och kriminalitet var han den som mest av alla kämpade för att Tommy skulle få ett liv utan droger, ett liv med äkta ärlig respekt.

Den 29 juli 2002, blev den 26-årige äldre brodern Tony Deogan det första dödsoffret för fotbollshuliganism i Sverige. Inför en match mellan AIK och IFK Göteborg på Råsunda i Stockholm, misshandlades han så allvarligt att han senare avled. Inga vittnen vågade framträda och åklagaren beslöt senare att lägga ner förundersökningen. Tommys sista försvarare gick bort.
/br>Tommy Deogan är en stark föreläsare som ärligt och öppet berättar om förortens problem. Han hjälper oss att förstå hur ungdomar tänker, vad som skapar respekt och vad det är för skillnad mellan en heroinist från Östermalm och en missbrukare från betongförort.

Tommy Deogan är idag en av Sveriges största antivåldsförespråkare och en flitigt anlitad föreläsare. En stark föreläsare som vi alla kan lära oss mycket utav, inte minst hur stark kärleken mellan två bröder kan vara.

Samtliga föredrag
Blodsbröder
Föreläser om

Droger

Familj

Fotboll

Huliganism

Kriminalitet

Visa fler...
Föreläsare Tommy Deogan