Marielle Behrmann

Beteendevetare som bryter ny mark

Marielle Behrmann är beteendevetaren som sätter KBT, idrottspsykologi och NLP i nytt perspektiv. Marielle Behrmann är verksam som managementkonsult och som coach och har en ovanligt djup, bred och gedigen bakgrund.

Hon är utbildad psykolog från Stockholms Universitet, har studerat retorik och är utbildad inom Marketing Management. Marielle har länge varit aktiv som utbildare och har utbildat i kommunikation vid IHM Business School och vid Högskolan i Jönköping.

Marielle Behrmann var tidigare kursansvarig inom ledarskap hos Chef och var marknadschef och utbildare hos Dale Carnegie. Sedan 1995 har Marielle fokuserat på ledarskap, teamutveckling, målsättning och prestation. Hon arbetar nära flera företag specialiserade inom Change Management och Marielle är certifierad HeartMath Provider.

HeartMath möjliggör nya metoder att via kunskaper baserade på hjärt- och hjärnforskning minska stress och skapa samspel mellan hjärta och hjärna avseende stressreducering och prestation. Detta skapar högpresterande team. Hon coachar ledningsgrupper och medarbetare med kunskaper utvecklade av stress- och arbetslivsforskaren Bengt Arnetz vid Uppsala Universitet och Karolinska Institutet.

Marielle Behrmann arbetar på svenska och på engelska och är mestadels verksam i Sverige och i Belgien.

Samtliga föredrag
Tid för återhämtning
Föreläser om

Effektivitet

Förändring

Hjärna

Hjärta

Prestation

Visa fler...
Föreläsare Marielle Behrmann