Malin Hammar

Motiverande föreläsare och inspiratör

Malin Hammar kom hem till Sverige på hösten 2009 efter att ha bott utomlands i 30 år där hon har arbetat som försäljnings- och marknadschef inom den femstjärniga hotellbranschen över hela världen. Hon har bott i 11 länder och talar sex språk varav hon kan föreläsa på fem. Malin levde ett liv med mycket fart och fläng över hela jordklotet.

2009 ändrades allting för henne när hon bodde och arbetade i Costa Rica i Centralamerika. 10 dagar efter hon fyllde 49 år, drabbades hon av tre hjärtinfarkter på 24 timmar och förlorade nästan livet. Hjärtkirurgen som räddade livet på henne sa till henne efter operationen att hon inte fick fortsätta i hotell branschen p.g.a. all stress.

Dock fick hon hjälp från oväntat håll och en ny karriär. Tre dagar efter Malin kom in till IVA på sjukhuset i San Jose, kom det in en 14-årig flicka med sprucken blindtarm. Flickan var ”Brandmannen” Lasse Gustavsons dotter. Lasse och Malin blev goda vänner, och Lasse föreslog att Malin skulle byta bransch och bli föreläsare istället där det bara är glädje och ingen stress. Så blev det.

Malin har även genomgått TUFF = Träning och Utbildning för föreläsare som hålls av Lasse Gustavson och Henrik Matsson. TUFF går under Skandinaviska Ledarhögskolan.

Malin har sex olika föreläsningar som talar om hennes liv. Allting är självupplevt. Hon använder sig av mycket självironi och humor och tar inte sig själv på så stort allvar. Hon älskar att föreläsa och att hjälpa så många så möjligt. Hon ger även privata konsultationer.

Samtliga föredrag
Att leva med Attraktionslagen
Föreläser om

Attityd

Förändring

Hem för hemlösa

Idrottspsykologi

Life story

Visa fler...
Föreläsare Malin Hammar