Elin Bjerre

Fotbollsproffset som vågade fånga världen

Elin Bjerre spelade fotboll i allsvenskan innan hon valde att viga sitt liv åt att våga kasta sig in i nya saker. Hon har startat företaget Phone Family AB, bestigit Kilimanjaro och synts i tv-program som Gladiatorerna och Robinson.

Först blev Elin Bjerre utsedd till Sveriges bästa säljare på Telenor, sedan startade hon ett företag som hade stora framgångar i telecombranschen. Redan efter 2,5 år hade företaget 100 anställda. Elin Bjerre har nått stora framgångar inom idrottens värld och har den attityd som krävs för att lyckas med nästan vad som helst.

Hon vågar fånga livet och har bland annat vunnit Glamour Stiletto Run och vågat byta bransch flera gånger. Elin Bjerre utvecklar andra människor till att våga och ställer frågor som om människor skulle valt samma sak som de gjort om de visste hur deras liv skulle se ut.

När Elin Bjerre inte motiverar och inspirerar i stora föreläsningssalar är hon verksam som personlig tränare inom träningsformer som slipar deltagarnas mentala styrka. Elin Bjerre väcker nya tankar om allt från försäljning till hur vi ska våga fånga våra drömmar.

Samtliga föredrag
Allt är omöjligt - Del 1
Allt är omöjligt - Del 2
Allt är omöjligt - Del 3
Föreläser om

80-talist

Affirmationer

Ansvar

Attityd

Beteende

Visa fler...
Föreläsare Elin Bjerre