Meeting management

1

Hur mycket tid och pengar lägger er organisation ut på alla interna och externa möten? Hur mycket effekt får ni ut av dessa möten?

Micke Darmell är mötesevangelisten som sätter siffror på möten och som kommer med råd kring hur vi kan få mer ekonomi och resultat av alla möten. Ett föredrag som varje organisation borde ha lyssnat på redan för många år sedan. Passa på och ta del av Micke Darmells insikter innan er organisation hinner ha hundratals ineffektiva möten till.


I FÖRELÄSNINGEN LÄR DU DIG

  • Betydelsen av Meeting Management är att optimera effekten av alla möten i en organisation.
  • Självklart - Sunt förnuft - Alla vill väl! är uttryck som bör slopas. Det som är sunt förnuft eller självklart för någon, är inte samma sak för den andre. Alla vill väl men gör inte alltid sitt bästa för att bidra till mötet.
  • Mötet är det strategiska verktyget för att nå mål och visioner och fungerar också som stark kulturbärare i företag och organisationer.
  • Kompetens, förhållningssätt och den fysiska miljön är avgörande för mötets kvalitet.
  • Många ledare och mötessamordnare saknar idag utbildning i att leda möten. Improduktiva möten kostar idag företag och organisationer miljarder, något som kan och kommer ändras i samband med att vi blir bättre på att hålla högkvalitativa möten!

Föredragets längd
42 minuter
Föreläsare

1

Föredragets titel
Meeting management
Kategori

Ledarskap och Förändring

Ämnen

Möten

Time management

Ledarskap

Betyg
4.3 av 5 (4 betyg)